Goed zicht

Goed zicht is juist de komende maanden super actueel! De kinderen zijn weer naar school en het wordt ook sneller donker. Ook u moet er toch niet aan denken wat er gebeurt als u door vieze ramen en slechte verlichting een kind over het hoofd ziet? Rijd rustig en wees extra alert op scholieren in het verkeer.

U kunt uw bijdrage aan de verkeersveiligheid leveren door uw auto goed te laten onderhouden. In de donkere dagen en bij hevige neerslag is goed en correct afgesteld licht, in combinatie met ruitenwissers essentieel.

Wij adviseren u daarom schone en goedwerkend ruitenwissers en goed correct en afgesteld licht! Kom veilig thuis bij je gezin.

Wij geven u de volgende tips:

  • Vervang minimaal 1x per jaar de ruitenwissers
  • Heeft u last van klapperende ruitenwissers? Blijven er druppels of strepen op de ruit achter? Maak dan een afspraak bij ons en laat de ruitenwissers vervangen!
  • Zorg ervoor dat uw verlichting goed staat afgesteld. In de donkere dagen en bij hevige neerslag is goed en correct afgesteld licht essentieel voor goed zicht
  • Zorg voor een setje reservelampjes in uw auto
  • Vraag bij ons naar de voordelen van hoger rendement verlichting, zoals Philips Extreme Vision en White Vision

 

Twijfelt u over de staat van uw ruitenwissers of verlichting? Kom gerust langs voor een geheel vrijblijvende check, zodat u met een gerust hart thuis komt. Maak nu een afspraak via  info@automotiveamsterdam.nl of bel met  020-6166782

Bovag garantie

Preventieve maatregelen

I.v.m. met het COVID-19 (Corona) virus nemen wij preventieve maatregelen.

Lees meer
Bovag garantie

Mobiliteits garantie

Met de Mobiliteitsgarantie van AutoFirst bent u bij pech altijd weer snel op weg.

Lees meer
Bovag garantie

Zomer banden

De conditie van uw banden is belangrijker dan u denkt.

Lees meer
Bovag garantie

APK-keuring nodig?

Bij Autofirst Automotive Amsterdam word u snel en vakkundig geholpen.

Lees meer